FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Comencen les activitats pel Dia Mundial de la Sida
Dia Mundial Sida 2017 20.11.2017 Salut  -  La FAS engega la campanya de VIH/Sida de cara a l’1 de desembre amb una sèrie d’activitats i accions de formació, sensibilització i visibilització al Campus de la UAB.
 
Amb motiu del Dia Mundial de la Sida, el pròxim 1 de desembre, el Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària ha preparat una sèrie d’activitats que giraran en torn el VIH i que permetran fer visible una patologia que afecta a 36,7 milions de persones a tot el món, segons estadístiques de Nacions Unides de l’any 2016.

Aquesta mateixa setmana, arran de la Setmana Europea de la Prova Ràpida del VIH, l’entitat Actua Vallès oferirà a la Plaça Cívica el servei de prova ràpida del VIH i de la sífilis. Aquesta acció es durà a terme el dimarts 21 al matí i dimecres 22, tant al matí com a la tarda.

D’altra banda, des de la FAS, els mateixos 21 i 22 de novembre muntarem el Xiringu a la Plaça Cívica de 14h a 16h. Allà hi podreu trobar l’habitual punt itinerant de Salut amb fulletons informatius i assessorament en la matèria.

Pel que fa al divendres 1 de desembre, el Xiringu estarà també a la Plaça Cívica de 13h a 15h, on concretament a les 13:30h, ens trobarem tots i totes per fer la fotografia amb l’habitual llaç vermell. A més, no us perdeu les sorpreses que els/les voluntàries i col·laboradors/es del programa us tenen preparades!

A banda d’aquestes cites a la Cívica, les persones voluntàries i col·laboradores del programa rebran accions formatives específiques sobre VIH/Sida en col·laboració amb Sida Studi.

Aprofiteu aquesta setmana per fer-vos la prova i per venir al Xiringu a informar-vos!!
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats