FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Més de 700 estudiants participen a les activitats de la FAS
Festa Major de la UAB 2017 10.11.2017 FAS  -  Amb motiu de la Festa Major de la UAB, l’entitat va muntar dos estands a la plaça Cívica i a la plaça del Coneixement on, a més d’oferir informació sobre totes les activitats i projectes, es van poder realitzar quatre dinàmiques vinculades a les àrees de justícia, medi ambient, salut i voluntariat.

La Festa Major de la UAB va tenir lloc el passat 9 de novembre i es va dur a terme sota el lema "La salut mental, visible i sense estigmes a la UAB". En aquest marc, la Fundació Autònoma Solidària va participar-hi, com cada any, amb activitats pròpies per promocionar l’entitat i també amb d’altres vinculades directament a la crida.

Des de la una del migdia i fins les sis de la tarda, 738 estudiants –segons xifres oficials de la FAS- van passar pels estands de l’entitat i van participar en les diferents dinàmiques, que no només promocionaven els projectes de la FAS, sinó que també informaven i sensibilitzaven sobre qüestions relatives a prejudicis a la presó o estigmes de la salut mental, entre d’altres.

Concretament, les activitats que es van dur a terme van ser: “Mites i prejudicis de la presó”, vinculada a l’àrea de Justícia; “Què FAS pel Medi Ambient a la UAB?”, vinculada a l’àrea de Medi Ambient; i les activitats vinculades a l’àrea de Salut, que eren el Xiringu i “Busca la clau”.

A més d’aquestes, la Festa Major també va comptar amb la participació del #ComandoV, que va donar el tret de sortida a una nova activitat en el marc de la campanya de voluntariat de la FAS. Per la Plaça Cívica es van repartir Sneaky Cards, petites targetes on es marquen petites accions a realitzar voluntàriament i que ajuden a fer del Campus un lloc millor i més sostenible.

Els estands de la FAS estaven col·locats a la Plaça del Coneixement, davant la Facultat de Traducció i Interpretació, on a més d’aquest estand també hi estava el de Som.nit, de Creu Roja Joventut; i d’altra banda, a la Plaça Cívica, on va compartir espai amb la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR), que gràcies a la col·laboració directa amb el programa d’acollida de la FAS, va poder participar en la Festa Major d’enguany.
 
Altres activitats

La particularitat d’aquesta Festa Major va raure en que algunes de les activitats més importants no van tenir lloc només el propi dia 9 de novembre, sinó que van començar abans.

Aquest és el cas dels UAB Games, que amb més de 900 participants en la seva primera edició, ha aconseguit reunir una xifra important de donacions que la FAS utilitzarà per dur a terme una campanya per la sensibilització de l’estigma en les malalties mentals.

A continuació podreu trobar un vídeo-resum de la #FMUAB2017 a la FAS:
 
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats