FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

IV concurs literari sobre sexualitat i erotisme de la FAS
IMG20170404_concursrelatserotics 04.04.2017 Salut  -  Reflexiona sobre l’erotisme, la sexualitat i l’autoimatge en format poesia, petit relat o piulada i guanya un premi! 

El Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària organitza la quarta edició del concurs literari sobre sexualitat i erotisme, un certamen obert a tot el públic més gran de 16 anys que desitgi participar-hi.

Hi ha tres categories diferents: poesia de forma lliure, relat de màxim cinc pàgines o piulada de 140 caràcters. Es pot participar en una o més categories i es pot utilitzar el català, el castellà i l’anglès. La temàtica permet tractar una gran diversitat de temes tot i que el jurat, format per estudiants vinculats al programa de salut de la FAS, valorarà de manera positiva aquells textos que reflexionin i incorporin una perspectiva relacionada amb la sexualitat i autoimatge saludables. Les persones guanyadores rebran el llibre Cuando calienta el sol i una bossa amb material preventiu i de sexualitat. Les obres s’han d’enviar per e-mail a programasalut.fas@gmail.com adjuntant els documents en format PDF, que hauran d’anar signats amb un pseudònim. La data límit per presentar els treballs és l'1 de maig, per a més informació, consulta’n les bases.

Amb aquesta activitat, el Programa de Salut de la FAS continua treballant i promovent una sexualitat saludable des d'una mirada oberta, personal i informada;  una de les seves línies principals d’actuació, juntament amb el consum responsable de substàncies, l'alimentació conscient, i la promoció general d'estils de vida saludables des de la informació d'igual a igual  i l'apoderament de les persones com agents de canvi de la seva pròpia salut.
 
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats