FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El Patronat aprova les línies d'actuació del curs
Patronat pla estratègic FAS 15.11.2016 FAS  -  El passat 9 de novembre es va celebrar una reunió del Patronat de la Fundació on es van aprovar les principals línies d'actuació de la FAS d'aquest curs. Entre aquestes, destaca especialment, el disseny i aprovació d’un Pla Estratègic de la FAS 2017-2021.

El Patronat de la Fundació és el màxim òrgan de la Fundació, entre d'altres, vetlla perquè se'n compleixin els seus objectius, en marca les polítiques generals i n'aprova els pressupostos i els comptes.

El passat 9 de novembre aquest òrgan es va reunir per tal de compartir, debatre i aprovar les principals línies d'actuació de la FAS per aquest curs 2016-2017. El director de la FAS, Jordi Prat, va explicar que els principal objectius d'aquest curs són dissenyar i aprovar el Pla Estratègic de la FAS 2017-2021 i ajustar les línies de treball de la FAS al nou projecte polític de l'equip de govern de la universitat.

El Pla Estratègic de la FAS arribarà a la vegada que la Fundació complirà la majoria d'edat i la UAB celebrarà el 50 aniversari. En aquesta presentació, el director de la Fundació va apuntar quins han estat els principals canvis que ha experimentat la FAS en els darrers anys (impacte en les actuacions, nous programes i projectes, i novetats en les metodologies i les estratègies)  i també com serà el procés de creació del Pla.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats