FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Forma part de la Cursa UAB fent un voluntariat
Voluntaris a la cursa 25.10.2016 Voluntariat  -  El 18 de desembre de 2016, l’Autònoma acull la Cursa, l’esdeveniment esportiu i solidari per recollir fons per a La Marató de TV3. Anima’t a participar-hi com a voluntari o voluntària i fes possible la Cursa!  

La Marató de TV3, de celebració pels seus 25 anys, se centra enguany en l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, i per quart curs consecutiu, la UAB organitza la Cursa Solidària UAB per sumar-s'hi i recaptar fons.

Organitzar un esdeveniment solidari que mobilitza més de 2.000 esportistes requereix també de la participació de tot de persones disposades a donar un cop de mà amb tasques organitzatives, de preparació i de prevenció de riscos; com ara preparar i repartir dorsals i samarretes, muntar el recorregut o distribuir aigües.

Per fer-te voluntària o voluntari de la cursa només cal que omplis aquest formulari i indiquis la disponibilitat per participar-hi en alguna de les tres franges horàries. L'any passat, unes 150 persones van fer possible la Cursa amb la participació rècord (2.260 esportistes) gràcies a la seva participació voluntària.
Els recorreguts seran els mateixos que els de l’any passat amb quatre modalitats diferents: dos recorreguts corrent, un de 10 km i un de 6 km, un altre recorregut de 6 km caminant, i un circuït per a persones de mobilitat reduïda de 480m.

Qui són els voluntaris i voluntàries de la Cursa?

Els què no corren, però ajuden a muntar els recorreguts.
Els què no caminen, però vetllen per tal que no hi hagi cap ensurt.
Els què no estan a la sortida, però han treballat per tal que els què sí que ho estan tinguin samarreta i dorsal.
Els què no veuran el castell de Sant Marçal, però estaran llestos per proveir d'aigua i un brou calent als participants.
Els què no passaran pel Sincrotró, però estaran esperant als participants per donar-los un massatge professional.

Per a més informació mira el vídeo de la passada edició.

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats