FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Créixer socialment, lema del V Congrés del Tercer Sector Social
V Congrés del Tercer Sector Social 23.06.2016 FAS  -  La FAS va assistir al V Congrés del Tercer Sector que va celebrar-se entre el 14 i el 17 de juny i que va constatar que l'increment anual de persones ateses per les entitats socials se situa en més d'1,5 milions de persones.

Amb el lema "Créixer Socialment", el V Congrés del Tercer Sector Social organitzat per la Taula del Tercer Sector Social i celebrat a Barcelona entre el 14 i el 17 de juny va comptar amb la participació de 1.800 persones i 40 ponents nacionals i internacionals. 

Durant els quatre dies, el públic va poder assistir a 1 conferència inaugural, 2 grans col·loquis, 8 debats, una àgora d'experiències on s'hi van presentar 154 projectes i 14 visites per Catalunya per conèixer projectes i serveis de les entitats socials catalanes. 

L'equip de la FAS va assistir a diferents ponències així com a La Ruta 14, el que va permetre conèixer millor el funcionament del centre penitenciari de dones i un taller d'art integrat de la Fundació Ciutat i Valors- Art Integrat EI –FEPA (FEPA).

A l'acte de cloenda, va presentar-se el Baròmetre del Tercer Sector Social 2016, que constata l'increment anual d'un 2,5% de les persones ateses per les entitats socials, representant un total d'1.550.000. També va llegir-se el manifest final que recull els reptes i objectius més importants del Tercer Sector Social per als pròxims dos anys, entre els quals hi ha l'habitatge, la inserció laboral i l'enfortiment de la capacitat econòmica de les entitats.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats