FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El relat "A ti, mi mayor secreto", guanyador del concurs de Relats Eròtics de la FAS
Obres Guanyadores del Concurs de Relats Eròtics 28.04.2016 Salut  -  El concurs de relats sobre sexualitat i erotisme de la FAS ja té obres guanyadores! Les autores o autors poden passar per les oficines de la Plaça Cívica de la FAS a recollir el premi, que consisteix en un llibre de relats eròtics.

Amb la convocatòria de la tercera edició, el Programa de Salut de la FAS ha consolidat el Concurs de Relats Eròtics com a eina per acostar la reflexió sobre sexualitat saludable a la comunitat universitària i brindar espais per parlar-ne sense tabús, complexes o prejudicis.
 
Els i les membres del jurat van rebre més d'una quinzena d'obres entre narracions, poesies i piulades sobre la temàtica. Manifesten el seu sincer agraïment a totes les persones participants i diuen valorar molt positivament la creativitat de totes les obres presentades.
 
Les obres guanyadores seleccionades han estat:

-  En categoria Relat: "A ti, mi mayor secreto", per Mistress. 
- Categoria Poesia: "Quatre Poemes Nocturns", per Alice. 
- Categoria Tuit: "El sexo, métrica musical compuesta por ritmo acompasado, pulso acelerado, y que libre de censuras, entre cuerpo y mente, escribe partituras. #RelatsEròticsFAS", per Mme. Gorski. 
 
En els arxius adjunts a la notícia poden llegir-se el relat i el poema guanyadors.
 
Tot i no haver esdevingut guanyadores, el jurat ha volgut fer menció de les obres finalistes per la seva alta qualiat: les peces de "Latidos" i "Comer(te)". 
 
Les autores o autors de les obres seleccionades guanyadores ja poden acostar-se a les oficines de la FAS a recollir els seus premis, que consisteixen en un llibre de relats eròtics per a cada persona. Moltes felicitats!
Més informació
Quatre poemes nocturns
A ti, mi mayor secreto
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats