FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Professorat i estudiants de la UAB faran balanç del curs amb la FAS
Acte de Cloenda FAS 2015-16 20.04.2016 Voluntariat  -  Per tal de tancar el curs 2015-2016, la FAS organitza un acte de cloenda que se celebrarà el 26 de maig al Rectorat. Es farà balanç de les dades més rellevants i es comptarà amb el testimoni de les persones que han participat en les activitats. El periodista Albert Om presentarà l'acte. En acabar, les persones participants podran compartir una estona en un pica pica.

Amb la voluntat de fer visible les activitats realitzades durant el curs, fer-ne balanç i, alhora, donar veu a les persones que hi han participat, la FAS organitza, cada curs, l'acte de cloenda, que se celebrarà enguany el dijous 26 de maig, de 12.30 h a 14:00, a la Sala d'Actes del Rectorat de la UAB.

L'acte servirà per trobar-nos i presentar els principals resultats del curs. No només per presentar números, sinó per comptar amb la veu i experiència d'algunes de les persones que han estat protagonistes de l'acció duta a terme.

En aquesta ocasió, l'acte serà presentat pel periodista Albert Om, llicenciat en Ciències de la Informació a la UAB i ara professor a la mateixa universitat. En primer lloc, donarà la paraula al Director de la  FAS, Jordi Prat, perquè exposi les dades més rellevants de la tasca duta a terme per l'entitat durant el curs.

A continuació, Albert Om moderarà les dues taules rodones que centraran l'esdeveniment. Hi participarà, d'una banda, professorat de la UAB que està col·laborant en alguna de les iniciatives que des de la FAS. Específicament, protagonitzaran la primera taula, Xavier Such, professor de la Facultat de Veterinària que participa activament en el projecte "Educació per al Desenvolupament a la Universitat"; Alexandra Simón, professora de la Facultat d'Economia i Empresa UAB vinculada al PIUNE com a tutora d'estudiants amb necessitats especials de la Facultat i membre del GEDEF-Economia; Digna Couso, professora de la Facultat de Ciències de l'Educació UAB vinculada al CROMA i al Campus Ítaca i, finalment, Xavier Bonal, professor de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia i membre del Consell Assessor de Cooperació i Educació per al Desenvolupament de la UAB.

A continuació, el voluntariat universitari protagonitzarà la segona taula gràcies a la veu de tres estudiants i una professora implicades en algun dels programes de la FAS. Així, escoltarem Laia Torrebadella, estudiant de Sociologia i voluntària del Programa CROMA; Pablo Valcárcel, estudiant d'Educació Social i voluntari al Programa de Justícia;  Esperança Ramírez, professora de la UAB que ha fet voluntariat a la Cursa de la UAB i Paula Sánchez, estudiant de Biologia que ha estat voluntària del programa Caixes Niu i del grup d'acció Menja Just.
 
En acabar, ens trobarem davant l'edifici del Rectorat per fer un pica pica i poder compartir una bona estona.

Tota la FAS està convidada a participar-hi; voluntaris i voluntàries, estudiants en pràctiques i amb beca, membres de la comunitat UAB amb vinculació amb la FAS, entitats i organismes que fan possible les activitats a través del finançament i tota persona vinculada als programes de la Fundació.

Per participar-hi, només cal omplir el formulari d'inscripció.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats