FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Presenta les teves obres a la III edició del Concurs Literari de Relats Eròtics de la FAS!
cartell relats erotics 07.04.2016 Salut  -  Si t'agrada escriure i reflexionar sobre sexualitat i erotisme, ara tens una bona oportunitat al davant. Participa a la III edició del Concurs de Relats Eròtics del Programa de Salut de la FAS enviant el teu poema, relat o piulada fins el 18 d'abril i guanya un kit del plaer, un llibre i una rosa molt especial.

El Programa de Salut de la FAS organitza la ja tercera edició del Concurs de Relats Eròtics, al qual pot participar tota persona major de 16 anys, vinculada o no a la universitat, en les categories de poesia, relat i/o piulada.

Cada persona pot presentar una o vàries obres en una o diverses categories i poden estar escrites en català, castellà, anglès, francès, portuguès i alemany.

El tret definitori del concurs és la temàtica dels relats, que han d'estar relacionats amb la sexualitat i l'erotisme, però que cada persona pot interpretar de manera totalment lliure. Els relats que incorporin perspectives relacionades amb imatges saludables es valoraran positivament.

Les obres s'hauran d'enviar a l'adreça de correu-e programasalut.fas@gmail.com fins el 18 d'abril inclòs. Les bases amb les característiques tècniques per complir amb els requisits de participació poden consultar-se en aquest enllaç.

Amb la convocatòria de la tercera edició, el Programa de Salut consolida el Concurs de Relats Eròtics com a eina per acostar la reflexió sobre sexualitat saludable a la comunitat universitària i brinda així espais per parlar-ne sense tabús, complexes o prejudicis.

El 26 d'abril en el marc de la Diada de Sant Jordi, es donaran a conèixer les obres guanyadores a través del web de la FAS i de les xarxes socials. Els premis són dos kit del plaer, una rosa molt especial i un llibre de la temàtica.
Més informació
Bases del concurs literari sobre sexualitat i erotisme
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats