FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Participa al primer concurs de fotografia “Natura al Campus!”
Concurs de fotografia 30.03.2016 Voluntariat  -  El grup de voluntariat de Caixes Niu de la FAS organitza el primer concurs fotogràfic centrat en imatges originals amb elements de natura del campus i camins dels voltants. La fotografia guanyadora rebrà com a premi una caixa niu mentre que la segona posició s’endurà un bock’n’roll de la FAS. Pots presentar les teves imatges fins el 24 d'abril a les 12.00h.

Tens ganes de posar en pràctica les teves habilitats fotogràfiques i creatives? A més, t'interessa especialment la fotografia de natura? I vols poder guanyar un premi per fer-ho? Ara tens l'oportunitat de fer-ho confluir! Com? Participant al primer Concurs de Fotografia "Natura al Campus", organitzat pel grup de voluntariat de Caixes Niu de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) amb la col·laboració de l'Oficina de Medi Ambient (OMA) de la UAB.

El funcionament és senzill: Fins el diumenge 24 d'abril a les 12.00 h del migdia pots enviar un màxim de dues fotografies originals i personals al correu fas.caixesniu@gmail.com que incorporin algun element de natura del campus o dels camins i rutes del voltant. 

Des de l'endemà, 25 d'abril, fins el dia 1 de maig a les 23.55 h serà el període de votacions, amb motiu del Dia de la Terra. Les fotografies es publicaran a la pàgina de Facebook de la FAS i podran votar-se clicant "m'agrada" a la imatge a la qual es vulgui donar suport. Quan finalitzi el termini, es donaran a conèixer les dues imatges guanyadores.

El primer premi l'escollirà un jurat format pels voluntaris i voluntàries del programa de Caixes Niu i constarà d'una caixa niu, una eina per iniciar-se en la ciències ambientals i l'observació de la natura útil per als ocells que crien en cavitats. A més, la imatges guanyadora s'exposarà de manera temporal al campus.

El segon premi serà per la fotografia més votada de forma popular a través del Facebook i serà un bock'n'roll personalitzat de la FAS amb el lema "Mossega el canvi".

Les bases específiques sobre el concurs poden consultar-se en el document adjunt.
Més informació
Bases del Concurs de fotografia "Natura al Campus!" 2016
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats