FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La FAS col·labora amb Arrels per l'allotjament de persones sense llar
Donatiu de la FAS a la Fundació Arrels 11.01.2016 FAS  -  La Fundació Autònoma Solidària (FAS) ha col·laborat amb la campanya "1 milió de gràcies", de la fundació Arrels, amb un donatiu de 300 euros. Amb aquesta acció la FAS col·labora perquè persones sense llar tinguin un allotjament estable.

Prop de 3.000 persones dormen cada nit al carrer a la ciutat de Barcelona. La Fundació Arrels és una entitat sense afany de lucre que treballa per acompanyar les persones en situació de sense llar en el seu camí cap a l'autonomia. Ho fa oferint allotjament, alimentació i atenció social i sanitària. L'entitat compta amb el suport de 400 persones voluntàries i 4.000 donants que fan possible els programes de la Fundació. A més de l'atenció social, Arrels també treballa per sensibilitzar la ciutadania sobre la realitat de persones sense llar, per denunciar situacions d'injustícia i per aportar propostes que facin avançar cap a la transformació social.

Ara té en marxa la campanya "1 milió de gràcies", amb què vol aconseguir 1 milió d'euros per oferir un allotjament estable a 125 persones sense llar.

La Fundació Autònoma Solidària (FAS) ha volgut enguany col·laborar amb una entitat que desenvolupi projectes en àmbits o adreçats a col·lectius diferents als de l'acció pròpia de la FAS. Finalment, entre altres propostes que es van considerar, ha fet un donatiu de 300 euros destinat a aquesta campanya de la Fundació Arrels.
 
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats