FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Vila i Plaça Cívica entreguen a la FAS l'import recaptat amb la campanya “Per molt poca pasta pots fer molt”
La FAS recull la recaptació de la campanya de Pastas Gallo a la Vila 10.11.2015 Col·labora  -  La campanya engegada per Vila Universitària de la UAB i Plaça Cívica en col·laboració amb PastasGallo ha aconseguit recaptar 770€, que aniran destinats als programes socials de la Fundació Autònoma Solidària.

Sota el lema "Per molt poca  pasta pots fer molt", Vila Universitària de la UAB, Plaça Cívica i Pastas Gallo van engegar, fa un any, una campanya per recaptar fons en favor dels programes socials i de voluntariat que es duen a terme des de la Fundació Autònoma Solidària.

Durant aquest any, els punts de venta de la UAB han ofert paquets de pasta Gourmet per l'import d'1€. La recaptació íntegra obtinguda amb la campanya ha estat de 770€.

El passat dilluns 9 de novembre, el Director de la Vila Universitària , José Ignacio Tejedor, va fer entrega de la quantitat final recaptada al Director de la FAS, Jordi Prat.

Col·labora amb la FAS

L'acció de centenars de persones de col·laborar amb la campanya "Per molt poca pasta pots fer molt" amb el donatiu d'1€ és un exemple d'iniciativa per contribuir amb la tasca de la Fundació i fer possible els projectes i programes socials que desenvolupa la FAS.

Amb la voluntat de fer créixer la participació de la comunitat de la UAB en projectes compromeses amb l'entorn de la universitat i avançar cap a una realitat més igualitària i justa, la FAS va engegar el curs passat la campanya "Col·labora amb la FAS". Tothom, ja sigui una persona individual, una empresa o un departament, pot trobar el seu espai per participar amb la FAS, ja sigui de manera puntual o periòdica. 

El curs passat, gràcies a la participació de quasi 400 estudiants voluntaris i de les accions puntuals de la comunitat, la Fundació va poder desenvolupar 10 programes de voluntariat amb més de 3.000 persones beneficiàries.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats