FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Fes voluntariat a la Cursa de la UAB!
Fes voluntariat a la Cursa UAB 2015 28.10.2015 Voluntariat  -  El 13 de desembre de 2015, el campus de l’Autònoma acull l’esdeveniment esportiu i solidari per recollir fons per La Marató de TV3. Anima’t a participar-hi com a voluntari o voluntària i fer possible la Cursa! 

La Marató de TV3 se centra enguany en les malalties metabòliques, com ara la diabetis o la obesitat i, per tercer curs consecutiu, la UAB organitza la Cursa Solidària UAB per sumar-s'hi i recaptar fons.

Organitzar un esdeveniment solidari que mobilitza més de 2.000 esportistes requereix també de la participació de tot de persones disposades a donar un cop de mà amb tasques organitzatives, de preparació i de prevenció de riscos; com ara preparar i repartir dorsals i samarretes, muntar el recorregut o distribuir aigües.

Per fer-te voluntària o voluntari de la cursa només cal que omplis aquest formulari i indiquis la disponibilitat per participar-hi en alguna de les tres franges horàries. L'any passat, més de 100 persones van fer possible la cursa gràcies a la seva participació voluntària.

Qui són els voluntaris i voluntàries de la cursa?

Els què no corren, però ajuden a muntar els recorreguts.
Els què no caminen, però vetllen per tal que no hi hagi cap ensurt.
Els què no estan a la sortida, però han treballat per tal que els què sí que ho estan tinguin samarreta i dorsal.
Els què no veuran el castell de Sant Marçal, però estaran llestos per proveïr d'aigua i un brou calent als participants.
Els què no passaran pel Sincrotró, però estaran esperant als participants per donar-los un massatge professional.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats