FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Contagia't del virus del voluntariat a la FAS-UAB
08.09.2015 Voluntariat  -  Gràcies a la implicació voluntària de 556 persones de la comunitat UAB, més de 4.000 persones van ser beneficiàries dels programes socials i de voluntariat de la FAS, que volen combatre l'exclusió social i acompanyar persones en situacions vulnerables. Si vols dedicar part del teu temps a aprendre, conèixer  i canviar la realitat, suma't a l'equip! 

En Quim Escura, estudiant de sociologia, va formar part programa de voluntariat del CROMA . Afirma que involucrar-s'hi li ha permès tractar amb infants de característiques molt diferents i que ha après més ell dels infants, que no pas al revés. Rabia Aselman és estudiant d'educació social de la UAB i ha participat en el voluntariat amb noies tutelades. A ella, explica, l'experiència li ha permès "trencar amb els prejudicis, acostar-se a col·lectius vulnerables i igualar-los oferint-los noves oportunitats".  Paula Sánchez, estudiant de biologia, explica que el voluntariat de cura del medi ambient li ha permès conèixer gent, viure el campus i aprendre".

Els tres testimonis i molts altres comparteixen amb totes i tots què ha estat l'experiència a la FAS en el següent vídeo.
L'aprenentatge i el creixement personal són un element comú que els estudiants i els membres de la comunitat UAB que han participat en un voluntariat ressalten de la seva experiència.

Enguany, a la FAS encetem el curs amb la voluntat de continuar creixent i estenent el poder del voluntariat. Tothom de la comunitat UAB, estudiants i també PAS i PDI, pot acostar-se a l'oficina de la Plaça Cívica per informar-se dels diferents programes en què participar o consultar l'apartat de "Voluntariat" del web.

En quin voluntariat vols participar?

Per a  la FAS, el voluntariat és una eina per a la transformació social en un món de desigualtats i manca d'igualtat d'oportunitats. Amb la participació en programes de voluntariat, és possible conèixer realitats de persones en situacions de vulnerabilitat i contribuir amb la seva millora.

Aquest curs, la FAS ofereix places de voluntariat en els àmbits penitenciari, socioeducatiu, sociosanitari, de salut i ambiental. Per sumar-t'hi, pots visitar-nos a l'oficina de la Cívica, o bé enviar-nos un correu a fas.voluntariat@uab.cat, o bé omplir el següent formulari.  Així, t'informarem de les sessions explicatives dels programes que més t'interessin. Contagia't del poder del voluntariat universitari!Aprofita el temps lliure per aprendre, conèixer i canviar petites coses que, de mica en mica, seran grans.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats