FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Obres premiades al II Concurs de Relats Eròtics
Persones Guanyadores del II Concurs de Relats Eròtics de la FAS 27.05.2015 Salut  -  L'acte de Cloenda de la FAS, celebrat el passat dijous 21 de maig, va dedicar un espai a revelar les obres premiades a la II edició del Concurs literari sobre sexualitat i erotisme de la FAS, al qual van presentar-s'hi un total de 34 obres.

Un jurat composat per Laura Alvarez, membre de l'Observatori per la Igualtat de la UAB; Antonio Oliva, membre del Col·lectiu de LoFantástico de la UAB, Núria Rico, psicòloga i pràcticum del grup de Salut de la FAS de la UAB i Álex Márquez, voluntari del grup de Salut de la FAS, va avaluar un total de 34 obres presentades al II Concurs de Relats Eròtics, organitzat pel Programa de Salut de la FAS. El passat dijous 21 de maig, a l'acte de cloenda, un membre de l'equip FAS va revelar les obres premiades i les seves autores van recollir el premi: un "kit de sexualitat saludable i plaer".

L'eix vertebrador del concurs és la temàtica. Totes les obres presentades guarden relació amb la sexualitat i l'erotisme, des d'una perspectiva lliure i sense prejudicis amb l'objectiu de convidar la comunitat universitària a parlar i expressar-se sobre sexualitat.

Les obres premiades i les seves autores són:

Relat català: "Serendipity", de Raquel Poveda Barea
Relat castellà: "Cambio de Roles", de Júlia Benavent

Poesia en català: "Ella i sense por", de Carlota Gallès
Poesia en castellà: "Te pedí media noche", de Ainoa Ruiz Velasco

Piulada en català:"Tensa combulsiona de plaer, sentia la força latent del drac dintre seu, com foc a l'ànima, com una flor renaixent al seu ventre @FAS_UAB", d'Àxel Garcia Menasalva

Piulada en castellà: "Masturbarse es compartir 1 rato cn tu cuerpo, hacerle el amor a cada Rincón, jugar cn tu mente, liberarse de ataduras, rendirse al placer #RelatsEròticsFAS”, d'Ariadna Cid Cuevas
 
Els textos complets es poden consu tar als següents enllaços:
Més informació
Obres Premiades 2015: POESIA
Obres Premiades 2015: RELATS
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats