FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La Diputació renova i consolida el seu compromís amb el CROMA
La Diputació de Barcelona concedeix la subvenció al CROMA 11.05.2015 Programes Socials  -  Més de 500 projectes d'entitats sense afany de lucre que treballen per a l'atenció a les persones rebran la subvenció de la Diputació de Barcelona. Un any més, el Programa CROMA serà un dels projectes beneficiats. 

La Diputació de Barcelona ha fet pública la resolució de la convocatòria de subvencions de l'Àrea d'Atenció a les Persones per a entitats sense ànim de lucre en els àmbits d'Igualtat i Ciutadania i de Benestar Social,  en el qual s'emmarca el programa CROMA, de la FAS. En total, la Diputació atorgarà 1,7 milions d'euros a 506 projectes.

D'entre totes les iniciatives,  el "Programa socioeducatiu CROMA: igualtat d'oportunitats en l'accés a l'educació d'infants en risc d'exclusió a la província de Barcelona. Posada en marxa del curs 2015-2016", ha estat una de les seleccionades.

El CROMA queda englobat en l'àmbit de Benestar Social, que adscriu projectes que fomenten la inclusió social, les activitats socioeducatives adreçades a infants i adolescents en risc, la prevenció de les drogodependències, el suport a les famílies, el foment a l'autonomia personal, l'envelliment actiu, les acciones comunitàries i el treball en xarxa.

L'assignació, un any més, d'aquesta subvenció per part de la Diputació posa de manifest la voluntat i l'interès de la institució en el Programa CROMA de la FAS i la consolidació del seu suport. 
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats