FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Participa al II Concurs de Relats Eròtics
Concurs de relats eròtics 2015 23.04.2015 Salut  -  Des de la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril, fins el 4 de maig inclòs, qualsevol persona relacionada amb la UAB, pot presentar poemes, relats o piulades sobre sexualitat i erotisme al II Concurs de Relats Eròtics. Els guanyadors o guanyadores s'enduran un "Kit de sexualitat saludable i plaer".

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, jornada en què la literatura esdevé protagonista, el programa de Salut de la FAS dóna el tret de sortida a la II edició del Concurs literari sobre sexualitat i erotisme de la UAB.

El concurs consta de 3 categories: poesia, relat o piulada. Cada persona pot presentar més d'una proposta. En el cas de poesies i relats, s'acceptaran dos treballs per persona. Pel que fa a piulades, el límit és de 5.

L'eix vertebrador del concurs és la temàtica. Totes les obres presentades han d'estar relaciones amb la sexualitat i l'erotisme. Cada persona pot interpretar lliurement el tema, però es valoraran positivament els treballs que incorporin una perspectiva de gènere i que estiguin relacionats amb la sexualitat i l'autoimatge saludables, així com l'originalitat i la qualitat narrativa.

El període de presentació de textos comença el 23 d'abril i finalitza el dilluns 4 de maig. S'han d¡enviar a programasalut.fas@gmail.com amb l'assumpte "Concurs literari".
 
Un jurat, format per dues dones i dos homes de col·lectius vinculats a la UAB, avaluarà les obres i decidirà les guanyadores. Les seves autores o autors, s'enduran un "Kit de sexualitat saludable i plaer" composat per material de Salut de la FAS.

El Concurs de Relats Eròtics és una proposta del programa de voluntariat de Salut, que rep el suport de la Generalitat de Catalunya i objectiu del qual és promoure estils de vida saludables des d'una perspectiva crítica i sense prejudicis que permeti decidir la manera de cuidar-se.
Més informació
Bases Concurs de Relats Eròtics de la FAS 2015
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats