FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Un nou Campus Ítaca, ara gestionat per la FAS
Campus Itaca, ara gestionat per la FAS 21.04.2015 Programes Socials  -  Aquest curs 2014-2015 serà el primer que la FAS gestiona el programa socioeducatiu Campus Ítaca. Fins ara, la iniciativa de la UAB, la gestionava l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE). A més, aquesta iniciativa, que rep el suport del Banc de Santander, és una acció prioritària en la responsabilitat social de la universitat.

El programa Campus Ítaca està dirigit a joves de secundària i consisteix en una estada a la UAB en què l'alumnat participant realitza diverses activitats que tenen com a objectiu incentivar-los a continuar la formació un cop finalitzada l'etapa obligatòria. Alhora, vol ser un espai de convivència entre joves d'entorns socials diversos i potenciar l'ús del català com a llengua vehicular de comunicació.

Durant aquest curs el programa continuarà amb la mateixa línia d'acció que venia fent fins ara. Es durà a terme des del 22 de juny fins el 16 de juliol i hi participaran 324 noies i noies de 15 anys provinents de 54 instituts de 28 municipis diferents, amb el suport dels ajuntaments d'aquestes localitats i del Consell Comarcal del Vallès Occidental.
 
En aquesta nova etapa, el Campus Ítaca s'uneix a la línia de treball socioeducatiu que ja gestiona la FAS, com són el Programa CROMA o el Programa Unix, entre d'altres. Aquests tres programes junts faran possible que la FAS doni atenció, des de la UAB, a més de 900 infants i joves del Vallès i comarques veïnes, en l'àmbit social.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats