FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Continua el repte perquè els infants del CROMA vinguin a la UAB!
El repte de la campanya a Goteo continua 20.04.2015 Col·labora  -  Gràcies a les aportacions, hem superat la primera ronda del projecte a Goteo.org per finançar la visita dels infants del CROMA a la UAB. Des de la FAS volem agrair la participació de més de 60 persones i entitats i encoratjar a seguir col·laborant-hi. Queden menys de 15 dies per a assolir la segona ronda. Ens hi ajudeu?

Fins a 67 persones i entitats  ja han donat suport al projecte de micromecenatge per finançar la visita dels 520 infants del CROMA a la UAB el pròxim 14 de maigLa important participació del Grup EDO, sumada a les aportacions de persones individuals compromeses amb el programa socioeducatiu, van fer possible que el passat mes de març assolíssim la quantitat econòmica mínima per a finançar els autocars

Un cop superada la quantitat mínima, la plataforma Goteo.org, a través de la qual desenvolupem el projecte, permet continuar amb una 2a ronda per a arribar a l'òptim econòmic. El projecte "Els nens i nenes del CROMA vénen a la UAB" ha arribat als 1.665€, però l'objectiu és aconseguir-ne 3.400 per a costejar les samarretes d'identificació dels infants i dels voluntaris i voluntàries acompanyants.

Avui queden menys de dues setmanes perquè finalitzi la 2a ronda. Encara és possible participar en el projecte a través d'una aportació econòmica o fent difusió de la iniciativa.

Amb aquest vídeo, des de la FAS volem agrair la participació de tothom que hi ha col·laborat i que ha fet possible que la visita es pugui dur a terme. Alhora, volem encoratjar a seguir treballant. El repte continua! Ens ajudeu a aconseguir-lo?

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats