FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La FAS participa en la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB
Activitats de la FAS per a la Setmana Saludable 2015 09.04.2015 Salut  -  El grup de voluntariat de Salut organitzarà el pròxim dijous 16 d'abril una gimcana  sobre alimentació a la Plaça Cívica. A més, el programa dóna l'oportunitat de fer-se la prova ràpida del VIH amb inscripció prèvia.

La UAB celebra del 13 al 17 d'abril  la VI Setmana Saludable i Sostenible amb l'objectiu de promoure hàbits beneficiosos tant per a la salut com per al medi ambient entre la comunitat universitària. La Fundació Autònoma Solidària (FAS) n'ha format part en totes les edicions i, enguany, també hi participarà.

El dijous 16 d'abril és el dia central de la setmana, coincidint amb la Diada del Campus SIS, i serà quan el grup de voluntariat de Salut de la FAS organitzarà una gimcana sobre alimentació i estils de vida saludable, seguint la mateixa línia d'altres esdeveniments d'aquest curs en què es busca fer visible les pressions estètiques i combatre'n les conseqüències. Es podrà participar en l'activitat de 12.00 h a 15.00 h a la Plaça Cívica.

Paral·lelament, el Programa de Salut ofereix la possibilitat de fer-se la prova ràpida del VIH de manera gratuïta i anònima entre les 09.30 h del matí i les 14.00 h de la tarda. Cal inscripció prèvia, que es pot fer trucant al 93. 581. 34. 55.

A més de les activitats organitzades per la FAS, durant la setmana vinent i alguns dies anteriors i posteriors, diferents punts del campus acolliran nombroses activitats esportives, xerrades, tallers, caminades i excursions. El programa complet ja és disponible. Algunes de les activitats requereixen prèvia inscripció, que es pot formalitzar a través d'aquest enllaç.

A més, és possible participar en la Setmana Saludable i Sostenible fent de voluntari o voluntària, participant en tasques de muntatge, desmuntatge i suport en la caminada. Només cal registrar-se a través del formulari habilitat.
 
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats