FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Aconseguit el primer repte econòmic de la campanya a Goteo
18.03.2015 Programes Socials  -  La nova i important col·laboració del Grup EDO de la UAB, sumada a les aportacions de persones individuals compromeses amb el CROMA, ha fet possible l'assoliment del mínim econòmic necessari perquè els infants vinguin a la UAB el pròxim 14 de maig. Gràcies a  tothom. Ja podem passar a la segona ronda!

El projecte que vam engegar des de la FAS el passat 12 de febrer "Els nens i nenes del CROMA vénen a la UAB - 14 de maig de 2015" a través de la plataforma Gote.org ha arribat a la quantitat mínima econòmica per a fer possible l'activitat. El salt diferencial l'ha aportat El Grup EDO, de la UAB, que col·laborarà amb el projecte facilitant el transport escolar dels nens i nenes de diferents municipis fins a la UAB amb un import de 2.100 euros. Aquesta col·laboració, sumada a l'import aconseguit fins al moment amb les aportacions de persones individuals, farà possible l'activitat i també que el projecte passi a  la segona ronda de la campanya.

La participació del Grup EDO es realitza en el marc del projecte que lidera "ACCEDES: L'accés i l'èxit acadèmic de col·lectius vulnerables en entorns de risc a Llatinoamèrica". El projecte proposa ajudar a millorar l'accés a l'educació superior dels grups més vulnerables, mitjançant la reforma i la modernització de les institucions des de la perspectiva de la inclusió i establir una estructura en xarxa entre organismes, institucions i altres actors rellevants en el desenvolupament de l'educació superior entre Amèrica Llatina i la Unió Europea.
 
En la mateixa línia de treball, l'objectiu de la campanya impulsada per la FAS a través de Goteo és aconseguir el finançament necessari per a costejar el transport i les samarretes perquè els 520 infants que avui participen als tallers del Programa CROMA de la FAS puguin visitar la UAB el pròxim 14 de maig i s'acostin a la universitat amb l'objectiu que la considerin com una opció de futur.

D'aquí a 7 dies començarà oficialment la segona ronda, objectiu de la qual és aconseguir 2.000 euros per a finançar les samarretes que identificaran els infants i els voluntaris i voluntàries. Començarà així un nou repte, possible gràcies a les aportacions de tothom que ha col·laborat amb la campanya. Gràcies i seguim treballant!

Per a més informació sobre la campanya, consulteu aquest enllaç.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats