FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Nova edició del Nostrum, formació per al voluntariat
19.02.2015 Voluntariat  -  Amb l'arribada del 2n semestre i de nous voluntaris i voluntàries, torna la trobada formativa i lúdica de la FAS, que tindrà lloc el pròxim dissabte 7 de març a l'Associació de Mestres Rosa Sensat. Ja us hi podeu inscriure!
 


Els preparatius per al primer Nostrum de 2015 de la FAS ja han començat. El proper dissabte 7 de març, l'Associació de Mestres Rosa Sensat acollirà una vegada més la jornada de formació i diversió en què es pretén conèixer, aprendre i reforçar vincles entre totes les persones que a través de la seva feina o voluntariat fan possible la FAS.
 
A partir de les 10.00 h del matí, la sala principal de l'Associació estarà llesta per a rebre tots els voluntaris i voluntàries, que podran participar en petites activitats de coneixença i de benvinguda.
 
A les 11.30 h està previst que comencin els tallers de formació. En aquesta ocasió, us proposem quatre possibilitats: per un costat, un taller de "Metodologies participatives", coordinat per  Cris Carles i que fa una aproximació a la necessitat de la participació per a la creació de processos de transformació social. Per l'altre, Jonathan Araña i Nando Carnero dinamitzaran un taller de "Comunicació conscient", en què s'oferiran eines per a millorar les relaciones a través de la reflexió i prenent consciència de la manera com ens comuniquem. Marta Bolinches i Montse Rifà s'encarregaran del taller "Ens formem en gènere per a un voluntariat inclusiu i igualitari", objectiu del qual és entendre els rols i les discriminacions que s'esdevenen entre homes i dones per a assegurar un voluntariat conscient des d'una perspectiva de gènere. Finalment, Júlia Betrian conduirà el "Taller de Campanyes per a voluntariat activista!", en què de manera pràctica i dinàmica s'exposaran els components que fan que una campanya tingui èxit.
 
Com en d'altres edicions, a les 14.30 h s'ompliran els estómacs amb un dinar col·laboratiu, que anirà seguit del tancament de la jornada amb unes conclusions.
 
A través d'aquest enllaç podreu omplir el formulari d'inscripció, on també es pot indicar a quin taller participar i amb quin plat es participarà en el dinar.
 
La darrera edició del Nostrum, del desembre de 2014, va comptar amb la participació de 80 persones de la FAS. Vam voler recollir les bones vibracions de la jornada en aquest vídeo.

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats