FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Noves formacions i places al voluntariat Sociosanitari
Sessions formatives Sociosanitari Segon Semestre 2015 03.02.2015 Voluntariat  -  El mes de febrer s'engeguen noves sessions de formació per a voluntàries i voluntaris del programa Sociosanitari. Aquest projecte ha obert 12 places de voluntariat. Contacta-hi i passa a formar part de l'equip!

El Programa Hospitalari - Sociosanitari de la FAS ja té en marxa la formació del grup de voluntariat d'aquest 2n semestre. Hi poden assistir tant les voluntàries i voluntaris que ja ho eren el 1r semestre i que continuen, com les persones que s'hi incorporen aquest semestre.

"Animació a la lectura" va ser la primera sessió, amb la qual la FAS pretén dotar d'eines i recursos vinculats a la lectura per a utilitzar amb els infants de la Vall d'Hebron. A causa de la bona acollida, se'n farà una segona edició durant el mes de febrer per a aquelles persones que no van poder assistir a la primera.

Els dies 11 i 18 de febrer, de la mà de Ruth Rodríguez, totes les voluntàries i voluntaris podran assistir al "Curs de narració oral: l'art d'explicar contes", que ofereix eines per a explicar narracions tant a adults com a infants. Finalment, el 25 de febrer tindrà lloc una formació específica per al voluntariat del Centre Fòrum.

L'arribada del 2n semestre a les aules no només marca l'inici de noves edicions de tallers de formació, sinó també l'oportunitat d'entrar als grups de voluntariat. En aquesta ocasió, el programa Hospitalari – Sociosanitari té disponible un total de 12 places. Per un costat, el Centre Fòrum, on els voluntaris i voluntàries fan activitats lúdiques amb gent gran i amb persones amb alt grau de dependència, necessita 5 persones voluntàries, els dimarts de 15.30 h a 17.30 h o els dimecres de 10.30 h a 12.30 h.  Perl'altre, el grup de voluntariat de la Vall d'Hebron fa activitats també lúdiques però amb infants i adolescents, de 16.00 h a 19.00 h i hi ha disponibles 7 places.

Si estàs interessat o interessada en formar part del grup de voluntariat, només has de posar-te en contacte amb la FAS i demanar més informació. Envia un correu electrònic a fas.sociosanitari@uab.cat.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats