FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Alumnat de secundària de Rubí, beneficiari de nous tallers de la FAS
09.01.2015 Voluntariat  -  La FAS inicia aquest gener noves activitats de voluntariat amb estudiants de secundària de Rubí i amplia el CROMA a Santa Coloma de Gramenet.

L'Escola Miguel de Unamuno i l'Escola Gaudí, de Santa Coloma de Gramenet, s'han incorporat als centres educatius amb els quals actua el Programa CROMA de la FAS. Així, s'eleva fins a 28 el nombre de centres educatius de primària on s'hi intervé i arriba, així, a més de 480 infants de 8 municipis.

La tasca de més de 100 persones voluntàries és el que permet mantenir la presència a totes les escoles i acompanyar els infants, que per circumstàncies socials o familiars o per manca de competències lingüístiques, tenen dificultats per a assolir els objectius escolars. Per aquest motiu, les persones voluntàries els donen suport educatiu i afectiu una tarda a la setmana.

A més, aquest gener, per primera vegada, la FAS amb el suport de l'Ajuntament de Rubí i de Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, comencen els 8 tallers del nou voluntariat Socioeducatiu amb joves de 1r i 2n d’ESO que estudien a Rubí i que tenen mancances en competència matemàtica. Les persones voluntàries, a partir de tasques acadèmiques i d'activitats dissenyades des la UAB, treballaran per a millorar la competència dels joves en l'aprenentatge de matemàtiques i fomentaran la seva autonomia. El voluntariat permetrà arribar a 64 joves de 4 instituts del municipi.

En ambdós casos, tant en el voluntariat amb infants de primària com en el de joves d'ESO, és encara possible participar-hi com a voluntari o voluntària. La disponibilitat necessària és d'una tarda a la setmana, o bé de dilluns a dijous de 15.30 h a 17.00 h en el cas de joves; o bé dimarts, dimecres o dijous entre les 16.00 h i les 19.00 h en cas d'infants. Per a més informació, acosta't al local de la Plaça Cívica de la FAS o envia un correu a elsa.espinosa@uab.cat.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats