FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La FAS al Mapa d'entitats socials de Catalunya
La FAS al Mapa d'entitats socials de Catalunya 30.10.2014 FAS  -  El mapa creat per la Taula del Tercer Sector és un dels punts forts de la campanya "Tu formes part de la solució". Prop de 3000 entitats socials hi queden recollides i la FAS, com a membre d'Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS), també hi apareix.

La nova eina creada per la Taula d'Entitats del Tercer Sector recull 3.000 entitats socials catalanes que formen part de les 32 federacions del Tercer Sector. Entre elles, hi ha Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS), federació a la qual la FAS està adherida.
 
El Mapa d'entitats Socials de Catalunya mostra, ara per ara, la finalitat, la localització i el contacte de les entitats i pretén poder-ne incorporar més de l'univers social. Per tant, és un buscador segons municipi, comarca, col·lectiu de persones ateses (gent gran, infants, persones amb discapacitat, entre d'altres) i àmbit d'intervenció (inserció laboral, dret a l’habitatge o ajuda alimentària). Més endavant, s'especificarà com col·laborar-hi (aportacions econòmiques, voluntariat, suport empresarial).
 
La posada en marxa del mapa, que és un instrument pioner a l'estat, és el punt fort de la campanya "Tu formes part de la solució", que segons la Taula, "convida la ciutadania a implicar-se en la defensa dels drets socials i per una societat amb menys desigualtats".
 
A més del mapa, la campanya compta amb un espot televisiu i falques radiofòniques que es difondran a través dels principals mitjans de comunicació (TV3, Catalunya Ràdio, Barcelona TV, 8TV, RAC1, El Punt Avui TV, XAL, Cadena Cope, Ràdio4, Ràdio Estel i TMB). 

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats