FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Jordi Cortés imparteix un taller de dansa integrada a la UAB
Taller de Dansa Integrada a al UAB impartit per Jordi Cortés 30.10.2014 Discapacitat  -  Amb l'objectiu que persones amb diferents capacitats puguin treballar la dansa des d'un punt de vista igualitari, el ballarí i coreògraf Jordi Cortés impartirà durant sis dies un taller de dansa integrada el pròxim mes de novembre. El PIUNE ha col·laborat en l'organització de l'activitat juntament amb Liant La trocaCultura en Viu i l'Observatori per a la Igualtat.
 


Els dies 3, 4, 10, 11, 17 i 18 de novembre de les 15.00h a 18.00h  tindrà lloc el taller de dansa integrada a la Sala de Teatre de la UAB. Els objectius d'aquesta activitat  són conèixer els fonaments d'aquesta altra forma de dansa i crear un espai de comunicació en què les persones amb capacitats diverses puguin treballar la dansa des d'un punt de vista igualitari.
 
Jordi Cortés és un dels directors de la companya Alta Realitat i de la Cia. Jordi Cortés - Alta Realitat. Amb un llarg recorregut com a coreògraf i ballarí, és avui un referent a casa nostra en l'àmbit de la dansa integrada.

El taller, organitzat pel col·lectiu Liant La Troca, Cultura en Viu, el PIUNE i l'Observatori per a la Igualtat de la UAB, comptarà amb una sèrie de continguts que permetran a qui hi participi sentir i desenvolupar la capacitat del propi cos, escoltar i percebre el moviment dels altres i comunicar sensacions i emocions.
 
A partir dels 6 dies de taller, es pretén poder crear composicions conjuntes i individuals a través de la particularitat de cada persona participant. El pròxim 19 de novembre serà una jornada de portes obertes en què els visitants podran escoltar i analitzar les vivències produïdes durant el taller.

Per a més informació us podeu adreçar al PIUNE (fas.piune@uab.cat) i a l'Observatori per a la Igualtat (observatori.igualtat@uab.cat).
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats