FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

LA FAS organitza noves activitats durant la FM de la UAB 2014
Festa Major UAB 2014 29.10.2014 Voluntariat  -  El pròxim 6 de novembre i amb motiu de la Festa Major de la UAB 2014, la FAS durà a terme diverses activitats relacionades amb els seus programes per donar a conèixer i promocionar la seva acció tant dins com fora del Campus. L'activitat estrella serà la teranyina que el CROMA instal·larà al costat de la Plaça Cívica.
El plat fort de les activitats de la FAS per a aquesta FM 2014 serà l'activitat "Enganxa’t al CROMA" que el voluntariat i equip d'aquest Programa Socioeducatiu organitzaran des del principi de la festa fins a les 16.00h. Una teranyina gegant convidarà a les persones participants a ficar-s'hi dins per superar una sèrie de proves que de segur faran passar una bona estona a tots aquells que s'animin a enganxar-s'hi.

A la Plaça Cívica es realitzaran tres gran activitats vinculades al programa de Caixes Niu, al de Salut i al grup d'acció Menja Just de la FAS.

Els voluntaris i voluntàries de Caixes Niu faran difusió del programa i animaran les persones curioses a participar a l'activitat "Piu, piu caixes niu", que té com a objectiu posar a prova la bona oïda de les persones participants que hauran de reconèixer el so dels diferents ocells que es poden trobar al Campus.

A més, el grup d'acció Menja Just proposarà una activitat titulada la "Compra Justa" que pretén fer visibles les diferències entre el consum d'aliments de diferents societats d'arreu del món. La "Compra Justa" vol obrir un espai de reflexió perquè conjuntament estudiants i voluntariat ideïn com hauria de ser la compra justa a la UAB.

Finalment, la tercera activitat que la FAS realitzarà a la Plaça Cívica és la gimcana lúdica "Què FAS de Festa?" vinculada al programa de Salut. L'activitat recrea la tornada a casa després d'una nit de festa gràcies a unes ulleres de distorsió que simulen l'efecte de l'alcohol. Durant aquest recorregut les persones participants hauran de superar proves relacionades amb temàtiques de salut i sexualitat. L'activitat estarà en marxa fins a les 16.00 h de la tarda.

Des del inici de la festa fins a les 18.00 h, un equip d'estudiants, tant voluntariat com equip de la FAS, informaran dels diferents programes a la carpa de la Fira d'Entitats que hi haurà a la Plaça Cívica. A la plaça del coneixement, just al costat de la Facultat d'Educació hi haurà instal·lat des de les dotze i fins a les 18.00 h el "Xiringu", el punt itinerant d'informació i assessorament sobre sexualitat i consum de drogues. Estudiants i equip de la FAS com a agents de salut donaran resposta des del Xiringu a les principals qüestions plantejades pels usuaris i repartiran material per promocionar una festa responsable.

Finalment, l'entitat Energy Control al costat del voluntariat de Salut, estarà present durant les últimes hores del dia per donar assessorament en consum responsable de drogues i donarà la possibilitat a tothom qui ho desitgi de fer-se proves d'alcoholèmia i analitzar substàncies per un consum més conscient.

Pots seguir totes les novetats de les activitats que la FAS organitza durant la FM a #tuFASFM i #FMUAB i comentar la teva experiència a #CROMAenganxa, #Xiringu o #MenjaJust. Per veure el programa complet de la Festa Major 2014, consulta l'apartat "Viure" del web de la UAB.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats