FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es convoquen les beques Impuls 2014-15
13.10.2014 Discapacitat  -  La FAS obre la convocatòria de les Beques Impuls 2013-2014 que van adreçades a estudiants amb discapacitat en situació de dependència de la UAB. L'objectiu d'aquest ajut és facilitar que aquests estudiants puguin assistir a la universitat. El termini de presentació de sol·licitut de beca finalitza el 31 d'octubre.

La Fundació Autònoma Solidària, amb la col·laboració del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i de donants particulars, obre el període de presentació de sol·licituds per a les beques Impuls 2014-2015, que enguany arriben a la seva sisena convocatòria. Aquesta beca forma part d'una línia pròpia d'ajuts per a estudiants amb discapacitat de la UAB, especialment d'aquells en situació de dependència.

L'ajut contempla facilitar assistència personal durant la jornada acadèmica i de mobilitat a estudiants en el cas que, degut a la seva discapacitat, tinguin dificultats per fer ús dels transports públics col·lectius de forma autònoma o requereixin de suport per fer ús de transports específics des del seu lloc de residència fins al centre.

El període de presentació de la sol·licitud de la Beca Impuls 2014-2015 finalitza el proper 31 d'octubre. Es poden consultar les bases de la convocatòria i el formulari de sol·licitud a la pàgina web de la FAS

Més informació
Bases Beques Impuls 2014-15
Formulari Beques Impuls 2014-15
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats