FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Cursos de cooperació i drogues reconeguts amb crèdits
Cursos de formació de la FAS 29.09.2014 Salut  -  La FAS ofereix per a aquest primer semestre un curs de cooperació per al desenvolupament i un sobre drogues que s'impartiran durant novembre i desembre. Les persones participants podran convalidar-los per crèdits ECTS crèdits de lliure elecció. Les inscripcions s'obriran el proper dilluns 6 d'octubre.

Una vegada més, la Fundació Autònoma Solidària (FAS) ofereix a l'alumnat de la UAB la possibilitat de complementar la seva formació amb cursos relacionats amb temàtiques socials. Aquest primer semestre del curs 2014-15, els dos que proposa són reconeguts amb 2 crèdits de lliure elecció per als estudiants de llicenciatura i amb 2 crèdits ECTS per als de grau.
 
Una possibilitat és el "Curs d'Introducció a la cooperació per al desenvolupament", que s'impartirà del 5 al 19 de novembre (dilluns i dimecres, de 16:00 a 19:00h), el 26 de novembre (de 15:00 a 19:00h) i el 10 de desembre (de 12:00 a 15:00h). A través de les sessions teòriques i tallers participatius, el curs vol aproximar-se a les relacions de poder a nivell internacional i la seva connexió amb les desigualtats Nord – Sud. Podeu consultar el programa complet a aquest enllaç.
 
La segona activitat proposada és el "Curs sobre drogues. Reflexions, visions i efectes de les substàncies", que tindrà lloc del 18 de novembre al 16 de desembre (dimarts i dijous de 15.30 a 18.00). Es tractarà el consum de substàncies des d’una vessant neurològica, clínica, antropològica i històric-social  a partir de diferents especialistes i sessions teòriques i pràctiques.
 
Les inscripcions s'obriran el proper dilluns 6 d'octubre. La informació específica de cada curs es pot trobar a l'apartat "Formació i crèdits" del web de la FAS.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats