FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Comparteix el nou vídeo del voluntariat a la UAB i guanya una samarreta!
Concurs 15.09.2014 Voluntariat  -  A la FAS engeguem un nou concurs amb què les persones participants podran aconseguir una de les samarretes del voluntariat a la UAB. Per participar-hi, només cal fer-se fan de la pàgina de Facebook i compartir el vídeo "Keep Calm and Volunteer a la UAB". El concurs és obert fins el dimarts 30 de setembre.
 

A partir del dimarts 16 de setembre i durant dues setmanes (fins dimarts 30) totes les persones que siguin seguidores de la pàgina oficial de Facebook de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) poden participar en el nou concurs "Comparteix el vídeo Keep Calm and Volunteer a la UAB".
 
A la FAS, doncs, encetem el nou curs 2014-15 amb novetats i energia. El funcionament del concurs és senzill: al Facebook de la FAS hi haurà publicat el vídeo "Keep Calm and Volunteer a la UAB". Durant dues setmanes, tota persona que sigui seguidor o seguidora de la pàgina de Facebook que el comparteixi entrarà a participar en el sorteig. Només amb un clic, doncs, es passa a formar part dels possibles guanyadors o guanyadores!

Per tal que les administradores del sorteig puguin visualitzar les persones que efectivament han compartit el vídeo a través de Facebook, són necessaris dos requisits: primer, que la compartició es faci directament des del Facebook de la FAS (i no des del d'un amic o amiga). Segon, que el/la fan de la pàgina que comparteixi el vídeo marqui la casella "públic". Si la compartició no és pública, les administradores de la FAS no podran visualitzar el nom de l'usuari i no podran col·locar-lo en el sorteig. Les persones que comparteixin el vídeo però no marquin "públic" quedaran excloses del concurs.
 
I quin és el premi? Tres samarretes "Keep calm and volunteer" com les que porten els voluntaris i voluntàries a la gravació. D'entre totes les persones que comparteixin el vídeo (queden excloses del concurs entitats i organitzacions), n'hi haurà tres de guanyadores que se les podran endur a casa.
 
El dimarts 30 setembre és el darrer dia per participar-hi i el dimecres 1 d'octubre es faran públiques les persones guanyadores a través del web de la FAS. Per a més concreció també podeu consultar les bases del concurs al final d'aquesta notícia.
 
No us ho penseu i participeu-hi! Per si encara no l'heu vist, aquí el teniu: "Keep Calm and Volunteer a la UAB". Descobreix el poder del voluntariat universitari.

Més informació
Bases del concurs “Comparteix el vídeo Keep Calm and Volunteer a la UAB”
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats