FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El grup estable de dansa de Cultura en Viu actua al CP Dones
Actuació de dansa contemporània al CP Dones amb el Programa de Justícia 04.06.2014 Programes Socials  -  La col·laboració entre Cultura en Viu de la UAB i el Programa de Justícia de la FAS ha fet possible que les dones del CP Dones gaudissin el divendres passat d'un espectacle de dansa contemporània.

Promoure la implicació amb el compromís social i el treball en xarxa amb col·lectius de la UAB ha estat una de les línies d'actuació en les quals ha treballat la FAS aquest curs. Un exemple és la relació que s'ha encetat enguany entre el Programa de Justícia de la FAS i Cultura en Viu de la UAB.
 
El treball conjunt entre els dos organismes va dur ja al mes de desembre l'actuació del Combo a Can Llupià. Aquest mes, una mostra més de la col·laboració ha arribat a un dels centres amb els quals treballa la FAS. El passat divendres 30 de maig, el grup estable de dansa va brindar a les dones del CP Dones una actuació de dansa contemporània.
 
La iniciativa suposa, d'una banda, que el Programa de Justícia continuï promovent la implicació d'altres col·lectius en qüestions socials i la sensibilització amb la realitat penitenciària. D'altra, el grup de dansa ha pogut realitzar el seu espectacle en un context i amb un públic diferent a l'habitual.
 
Segons el responsable del programa a la FAS, "l'activitat ha estat tot un èxit i ha tingut una alta participació per part de les internes". Degut a la satisfacció del centre i del mateix grup de dansa, explica, la proposta és tornar a realitzar l'activitat el curs vinent, deixant un espai al final per a que puguin realitzar preguntes. 
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats