FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La Diputació de Barcelona dóna suport al CROMA
Programa CROMA de la FAS 27.05.2014 Programes Socials  -  La Diputació de Barcelona ha fet pública la concessió de subvencions per a entitats sense afany de lucre que treballen per a l'atenció a les persones. Un any més, el Programa CROMA serà un dels beneficiats.

Fins a 451 projectes rebran una ajuda econòmica per part de la Diputació de Barcelona a través de les subvencions per a entitats sense afany de lucre de l'Àrea d'Atenció a les Persones. La resolució de la convocatòria es va fer pública el passat 19 de maig al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i el Programa CROMA, un any més, ha estat un dels projectes seleccionats.
 
La convocatòria atribueix una subvenció en tres àmbits: Educació, Igualtat i Ciutadania i Benestar Social. Un import de 900.000 euros s'ha assignat a 270 entitats de l'àmbit de benestar social per a projectes que fomenten la inclusió social, les activitats socioeducatives adreçades a infants i adolescents en risc, la prevenció de les drogodependències, el suport a les famílies, el foment de l'automonia personal, l'envelliment actiu, les accions comunitàries i el treball en xarxa. La FAS a través del CROMA és una de les 270 entitats.
 
Així doncs, és en aquesta darrera àrea on s'hi ha emmarcat el projecte "Consolidació territorial del Programa socioeducatiu CRAOMA: igualtat d'oportunitats en l'accés a l'educació d'infants en risc d'exclusió al Vallès Occidental". L'assignació un any més d'aquesta subvenció per part de la Diputació posa de manifest la voluntat i l'interès de la institució en el Programa CROMA de la FAS.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats