FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La FAS avalua una Treball de Recerca sobre el voluntariat
VIII Cerimònia d'Entrega de Premis a l'Excel·lència Acadèmica 06.05.2014 FAS  -  La FAS va assistir la setmana passada a la VIII Cerimònia d'entrega de Premis a l'Excel·lència Acadèmica de l'Europa International School de Sant Cugat, on es va fer el reconeixement dels millors Treballs de Recerca; un d'ells, sobre el voluntariat. 

Diferents centres escolars entreguen cada any els Premis d'Excel·lència Acadèmica com a forma de reconeixement públic als alumnes que han fet un molt bon Treball de Recerca. El passat dilluns 28 d'abril L'Europa International School, un centre de primària, secundària i batxillerat a de Sant Cugat, celebrava la seva VIII Cerimònia d'entrega de Premis. Enguany, l'alumna Helena Navarro ha elaborat el treball "I tu, quina excusa tens?", que tenia el voluntariat i la seva promoció com a tema vertebrador. Per aquest motiu, la FAS va ser convidada a participar-hi com a membre d'honor del Tribunal i a fer-ne una valoració.
 
Segons Sergio Mairal, coordinador de Batxillerat del centre, l'entrega dels premis serveix com a reconeixement no només en relació amb la qualificació (que acostumen a ser tots puntuats amb un 10), sinó que permet reconèixer la tasca d'aquells estudiants que han dut el Treball una mica més enllà.
 
Al llarg de l'acte, un total de quinze alumnes van rebre el diploma de reconeixement i quatre d'ells, mencions d'honor. A més, 4 estudiants més van poder fer l'exposició oral del seu treball, entre les quals Helena Navarro, que va poder rebre la valoració oral i reflexió de la tècnica de la FAS, Sara Martínez.

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats