FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Les activitats de la FAS per a la Setmana saludable van comptar amb una quarantena de participants
Activitats de Salut per a la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB 22.04.2014 Salut  - 

La UAB va celebrar del 7 a l'11 d'abril la Setmana Saludable i Sostenible. Dijous 10 d'abril la Plaça Cívica es va omplir de 12.00h a 15.00h, quan van tenir lloc les principals activitats de la Setmana, entre elles, les organitzades des de la FASMés de 40 persones van participar als taller que van dinamitzar els voluntaris del Programa de Salut de la FAS.


Ja fa 5 anys que la UAB organitza aquesta setmana per a promocionar entre la comunitat universitària activitats que afavoreixin l'adquisició d'hàbits saludables, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. Enguany la FAS hi ha participat a través del grup de voluntariat del programa Salut.
 
El plat fort de la setmana va ser dijous 10 d'abril. Al llarg del matí, més de 40 persones van passar per les activitats que organitzaven els voluntaris de la FAS a la Plaça Cívica. Una de les dinàmiques amb més demanda vas ser el Consultori dels "Drs. Amor", una visita mèdica amb dos metges caracteritzats que rebien els pacients amb l'objectiu de fer-los un curt qüestionari sobre hàbits i així poder acabar amb algunes senzilles recomancions per a tenir un ritme de vida més saludable. En el marc d'aquesta jornada, tampoc hi van faltar les clàssiques activitats del programa Salut: el Xiringu de la FAS, l'espai d'informació itinerant sobre drogues i salut sexual, i la Gimcana "Què fas de festa?".Aprofitant la festivitat, els voluntaris van col·locar una cigarreta informativa que poc a poc es va anar omplint de notes adhesives amb reflexions i experiències que els assitents havien tingut amb el tabac.
 
La FAS també va ser l'encarregada de coordinar els voluntaris que feien el seguiment i l'acompanyament de totes les persones que els dies 8 i 9 d'abril van participar en el Vine a la UAB caminant! En total 20 persones van arribar caminant o en bicicleta des de Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Sant Quirze, Bellaterra, Sant Cugat i Terrassa.
 
Durant els dies previs a la Setmana, la UAB va organitzar una mostra itinerant d'accions i activitats que es duen a terme durant l'any en material de salut i sostenibilitat, incloent-hi les activitats de la FAS. Després de passar per totes les facultats, l'exposició va culminar el mateix dia 10 d'abril a la Plaça Cívica, juntament amb la resta d'activitats que organitzava la FAS. 

Per celebrar aquesta setmana, la FAS va publicar una edició de la revista Empenta!, especialment dedicada a la vida saludable i sostenible del campus i les activitats que s'organitzen des dels programes de Salut i Medi Ambient durant l'any. Encara la podeu consultar aquí.

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats