FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El PIUNE obre les portes als alumnes del cicle formatiu d'Integració Social
05.02.2014 Discapacitat  -  El  PIUNE, el Servei d'atenció a la discapacitat de la UAB, ha rebut aquesta setmana 38 joves provinents del cicle formatiu d'Integració Social de l'Institut Gallecs de Mollet del Vallès.  La visita ha constat d'una xerrada sobre les eines pedagògiques que els tècnics utilitzen per fer l'acompanyament als estudiants i d'una mostra dels recursos tecnològics i de mobilitat dels que disposen.  
Durant la xerrada,  els tècnics del PIUNE han explicat els recursos pedagògics que utilitzen  per tal de garantir que qualsevol estudiant de la universitat, independentment de la seva discapacitat pugui cursar els estudis en igualtat d’oportunitats que qualsevol altre company de l'aula. Per fer-ho, es fa un seguiment individualitzat a cada estudiant i s'elabora un informe de necessitats educatives per poder facilitar les adaptacions i els ajustaments dels exàmens a les necessitats de cada persona.
 
Més tard, els alumnes han pogut conèixer i veure el funcionament dels suports tècnics que permeten fer accessibles els materials bibliogràfics com ara la impressora braille i els ratolins adaptats. A més, també disposen de softwares específics per apropar l'ús de les tecnologies i pal·liar les dificultats d'accés a la comunicació i informació. 
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats