FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El CROMA arribarà a Barberà del Vallès
03.02.2014 Programes Socials  -  A partir d'aquest segon semestre l'activitat del programa CROMA s'ampliarà amb la realització de tallers d'estudi per a infants de Barberà del Vallès. Actualment CROMA es desenvolupa també a altres municipis del Vallès Occidental, tots aquests propers a la universitat com a resposta i compromís amb el seu entorn.

L'Ajuntament de Barberà del Vallès i la Fundació Autònoma Solidària han iniciat una col·laboració per tal que es duguin tallers del programa CROMA a dues escoles del municipi. La FAS, a través del voluntariat universitari, durà a terme aquests tallers per a infants que necessiten d'un acompanyament per assolir els seus objectius escolars. Les escoles beneficiades seran Can Serra i Martí i Pol i es faran dos tallers a cadascuna d'elles. La selecció dels centres s'ha fet en funció de les necessitats detectades pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

Es necessiten estudiants de la UAB que es volguin sumar a aquest projecte educatiu fent un voluntariat. Totes les persones rebran formació específica i passaran a ser membres de l'equip. La dedicació que es demana és la d'una tarda a la setmana. Apunta-t'hi!  

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats