FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Setmana europea de la prevenció de residus
27.11.2013 Voluntariat  -  Del 18 al 22 de novembre es va celebrar la Setmana europea de la prevenció de residus. Des del grup de voluntariat de medi ambient de la FAS i l'Oficina de Medi Ambient de la UAB s’han dut a terme diferents activitats per a visibilitzar al Campus de la UAB les temàtiques que s'estan tractant a nivell internacional com ara la importància de la reutilització.

El dia 19 es va fer un taller, a la plaça Cívica, sobre reutilització i reciclatge. Amb ampolles de plàstic, diaris vells, trerra, pintura…es van crear testos, portallapissos, cendrers, caixetes, etc. També s’han plantat llavors en aquests testos. A l’endemà es va organitzar un cinefòrum amb el passi del film “Blood in the mobil”, que dibuixa  en el marc de la guerra civil del Congo la problemàtica entorn l'extracció del mineral coltan  que s’utilitza per produir mòbils i altres productes tecnològics. El dia 21, es va fer una caminada per l'itinerari carabassa que rodeja la Vila. La passajeda va permetre explorar la natura de la UAB i analitzar noves ocupacions per a les caixes niu.
 
També el grup ha creat una enganxina per les màquines de cafè del Campus per tal de promocionar l’ús de la propia tassa i reduir el consum de gots. Aquestes màquines permeten prescindir del got utilitzant un de propi i estalviar així 50 cèntims. Amb una reducció notable de l’ús de gots nous, entre tothom podem atenuar la producción de residus.
 

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats