FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

S'obren les beques Impuls 2013-2014
20.11.2013 Discapacitat  -  La FAS obre la convocatòria de les Beques Impuls 2013-2014 que van adreçades a estudiants amb discapacitat en situació de dependència de la UAB. L'objectiu d'aquest ajut és facilitar que aquests estudiants puguin assistir a la universitat. El termini de presentació de sol·licitut de beca finalitza el 5 de desembre.

La Fundació Autònoma Solidària, amb la col·laboració d'empreses, del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, obre el període de presentació de sol·licituds per a les beques Impuls 2013-2014, que enguany arriben a la seva cinquena convocatòria. Aquesta beca forma part d'una línia pròpia d'ajuts per a estudiants amb discapacitat de la UAB, especialment d'aquells en situació de dependència.

Aquesta beca contempla facilitar assistència personal durant la jornada acadèmica i de mobilitat a estudiants en el cas que, degut a la seva discapacitat, tinguin dificultats per fer ús dels transports públics col·lectius de forma autònoma o requereixin de suport per fer ús de transports específics des del seu lloc de residència fins al centre.

El període de presentació de la sol·licitud de la Beca Impuls 2013-2014 finalitza el proper 5 de desembre. Es poden consultar les bases de la convocatòria i el formulari de sol·licitud a la pàgina web de la FAS. A més, des del Programa Impuls s'ofereix assessorament i acompanyament als titulats universitaris i a les empreses en el procés d'adaptació dels llocs de treballs.

Més informació
Formulari Beques Impuls 2013-14
Bases Beques Impuls 2013-2014
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats