FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Participa a la Cursa de la UAB
08.11.2013 Voluntariat  -  El 15 de desembre se celebra la Marató de TV3, un projecte solidari que enguany es dedica a la investigació de malalties neurodegeneratives. Per tal de donar-hi suport, la nostra universitat organitza la Cursa de la UAB. Des de la FAS us animeu a participar-hi també fent-vos voluntaris/àries en l'organització d'aquest esdeveniment multitudinari.

El diumenge 15 de desembre tota la comunitat UAB, tots els amants de les curses i les persones solidàries, en general, tenen una cita al Campus de Bellaterra de l'Autònoma, per tal de participar en la Cursa de la UAB, en suport de La Marató de TV3 que enguany es dedicarà a la investigació de malalties com l'alzheimer, l'esclereosi múltiple o el parkinson.

Des de la FAS desitgem que la Cursa sigui un referent de participació i també de recapatció de fons. Perquè això sigui així, calen voluntaris que hi donin suport. Si no tens possibilitat o ganes de córrer el dia 15, però vols col·laborar a fer que la cursa de la UAB sigui un èxit, vine a fer de voluntari. Qui pot fer voluntariat? Qualsevol persona amb ganes de col·laborar a fer de la cursa de la UAB un esdeveniment multitudinari. L'equip de voluntariat donarà suport a l’organització de la carrera: preparació de material, distribució de dorsals, suport durant el circuit. Es necessita gent pels dies 14 i 15 de desembre. En aquest enllaç pots apuntar-t'hi. I, per últim, també pots fer un donatiu directe, encara que no puguis venir a córrer.
  Ajuda a fer-ho possible!

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats