FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La FAS a la Festa Major 2013
30.10.2013 Voluntariat  -  La Festa Major de la UAB 2013 es durà a terme el proper 7 de novembre i comptarà amb la participació de col·lectius, entitats i serveis de la UAB. 

Aquest dia la FAS també s'ho vol passar bé! Organitzarem activitats participatives i lúdiques amb missatges que donaran visibilitat al voluntariat i a les diferents temàtiques que treballem des de la FAS: socials, de salut, de medi ambient i de cooperació per al desenvolupament. 

PROGRAMA:
ESPAI PLAÇA CÍVICA. De 12 a 18h. Carpa FAS i Espai Participació.
-Fira d’entitats
Vine a conèixer el voluntariat de la FAS i piula la teva! #tuFASfm
Ap. 12h.
-Fotodigues
Fotomatón interpretatiu on els participants podran dir la seva de forma creativa i divertida sobre conceptes vinculats al voluntariat i a temes socials. Tria, disfressa’t, interpreta i fotodigue’ns! Les fotografies es mouran a través de les xarxes socials
Ap. 12h.
-Gimcana Què fas de festa?
Què en saps sobre els efectes de l’alcohol? Afecta l’alcohol a la nostra vida sexual? I a la seguretat vial? Estarem davant de l’International Welcome Point
Ap. 12h.

ESPAI RAMBLA NORD. De 12 a 18h. Carpa FAS a l'Espai informatiu amb paradetes. 
-Punt d'informació d'El Xiringu
Tens dubtes sobre sexualitat? T’agradaria estar més informat sobre el consum de drogues? És el moment d’informar-te i clarificar els dubtes, per estar tranquil i ser conscient de com cuidar el teu cos!
-Festa sota control
L’entitat Energy Control participarà a la festa col·laborant perquè tinguem una festa sota control, sabent si consumim drogues o alcohol, què i com ho fem.
-Brigada mòbil FM Sostenible
El grup de voluntariat de medi ambient vetllarà per una festa major sostenible.
Localitza el got gegant i nosaltres t’ajudarem a que tinguis el TEU GOT durant tota la festa.

APARCAMENT RAMBLA NORD. De 16 a 20h.
-Brigada mòbil per una conducció segura
El grup de voluntariat de salut, amb el suport de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, posarem a la teva disposició alcoholímetres i materials informatius perquè puguis fer una conducció responsable.

Per a saber tota la programació de la Festa Major 2013, consulta aquí.
#TUfasfm #participaFM

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats