FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Modatrash, un taller de creació de roba reciclada
18.02.2013 Voluntariat  -  Tens roba vella o que ja no utilitzes? Et proposem reciclar-la i renovar-te l'armari amb creativitat i originalitat. El pròxim 21 de febrer la FAS i l'Oficina de Medi Ambient de la UAB organitzen el taller Modatrash a les 10.00 hores a la plaça Cívica.

Modatrash és un taller de creació de roba creativa i reciclada que serà dinamitzat per Anna Estany, pionera d'aquest corrent de no-moda a Catalunya. Es tracta d'un concepte de creació de peces de vestir a partir del reciclatge i la intervenció de teixits de manera artística i poc corrent.

A més, aquesta acció finalitzarà amb una passarel·la amb la roba creada mostrant les creacions fetes durant el taller. També hi haurà una àrea de perruqueria i maquillatge que treballarà amb els participants que desfilaran. T'agrada la moda? Ets una apassionat de la fotografia? T'agradaria desfilar per una passarel·la? Tens traça pentinant o maquillant? TelaCanvi és el mercat d'intercanvi de roba de segona mà. Vine i participa en les diverses tasques d'aquest taller, porta la teva pròpia roba i aprèn noves idees per convertir la teva roba en peces de disseny úniques.

El grup de voluntaris de medi ambient volen sensibilitzar amb aquesta acció els estudiants sobre el consum massiu de roba i la possibilitat de reduir aquest consum. Aquesta és una proposta creativa per renovar-te el vestuari d'una forma sostenible, econòmica i original. L'activitat tindrà lloc de 10.00 a 12.00 el taller de creació de roba i a les 13.00 desfilada amb la roba creada a la plaça Cívica del campus de la UAB.

Per a més informació: fas.mediambient@gmail.com

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats