FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Tu també FAS el 2013
17.12.2012 FAS  -  S'acosten les vacances de Nadal i des de la FAS volem desitjar unes bones festes i un bon començament del 2013, un any que esperem que s'enceti amb propostes i compromisos. Per això volem reflexionar sobre quin consum realitzem durant el Nadal. Quines alternatives proposen algunes entitats socials?

Nadal i consumisme són dues paraules que van associades per a moltes persones. Tanmateix, hi ha moltes alternatives per posar fre a aquesta tendència i ser més solidaris consumint sense haver de renunciar a fer regals a amics i familiars. El comerç just, el comerç de proximitatels productes fabricats per un mateix o els regals immaterials i simbòlics són algunes de les propostes de Canal Solidari.

El 2013 comença fortament marcat per la crisi financera, ecològica i social i des de la FAS volem reconèixer la solidaritat com a un valor primordial en aquest context, així com la tasca voluntària i compromesa de voler transformar la realitat cap a una societat més justa per a tothom.

Des de la FAS us animem a practicar un consum conscient durant les festes de Nadal.

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats