FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La UAB participa amb la Marató de TV3
14.12.2012 FAS  -  El càncer protagonitzarà la Marató de TV3 d'enguany, i com cada any la ciutadania es mobilitza per a organitzar multitud d'activitats per recaptar fons i col·laborar amb la Marató. El 16 de desembre se celebra aquest esdeveniment i la UAB també hi col·labora.

La UAB ha organitzat un acte benèfic, a la sala Teatre de la UAB, en motiu del tema que centra la Marató de TV3 d'aquest any: el càncer. "Sincrotro i càncer?" és el títol de la intervenció que ha realitzat Manel Sabés, biofísic i professor de la Facultat de Medicina de la UAB. A continuació s'han projectat diversos curtmetratges relacionats amb el càncer, que actualment és la causa principal de mort de persones entre els 35 i els 70 anys.

Per la seva banda, la Vila Universitària celebra el seu 20è aniversari i com a commemoració organitza, entre d'altres activitats, la Cursa de la Vila. Aquesta cursa consta de 5 quilòmetres de recorregut al voltant del campus de Bellaterra i té lloc el 16 de desembre a la Vila.

D'altra banda, el Servei d'Activitat Física (SAF) de la UAB també vol col·laborar amb la recollida de fons per a la Marató de TV3 i ho fa a través de la donació dels diners de les entrades puntuals a les instal·lacions dels dies 17, 18 i 19 de desembre, ha col·locat la guardiola de La Marató a l'entrada de les instal·lacions i ha organitzat una classe especial Zumbasaf (el 19 de desembre, a les 17.30 hores) i una altra de ciclisme en sala (el 20 de desembre, a les 20 hores) que es dedicaran a la causa.

Els diners recaptats d'aquestes activitats aniran destinats a la marató de TV3 de l'edició 2012, un exemple més de la gran multitud d'activitats que s'organitzen, la forta mobilització ciutadana que genera, amb més de 2.200 persones voluntàries.

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats