FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Bones festes compromeses
20.12.2011 FAS  -  Una bona fórmula per un millor 2012 és una combinació de valors, compromís, mobilització, solidaritat, participació, responsabilitat, pau, igualtat, crítica, oportunitat, transformació, acció, voluntariat.

Arriba Nadal i el final de l'any, moment de fer balanç del que ha estat aquest 2011. No ha estat un any fàcil. La crisis econòmica afecta a tothom però hi ha persones que n'estan pagant especialment les conseqüències. Persones que es queden sense llar, joves preparats que no troben feina, persones immigrades que retornen als seus països,... I a més, s'han donat molts canvis, tant polítics com socials. Segurament el 2011 es recordarà per l'any de les retallades i, el que ens preocupa més, és precisament que es retallin els drets de les persones. Dret a l'educació, a un treball, a una llar, a la salut. En definitiva, estem parlant del camí cap a la igualtat d'oportunitats de totes les persones. I és en aquesta fita on precisament no podem anar cap enrere. Ens encoratja veure com moltes persones aquest any, sobretot joves, s'han mobilitzat i han participat de diferents iniciatives que busquen un canvi i a la vegada proposen alternatives per un món millor, amb més justícia social. Així també el 2011 el recordarem com l'any de les mobilitzacions i de la participació.

Una bona fórmula per un millor 2012 és una combinació de valors, compromís, mobilització, solidaritat, participació, responsabilitat, pau, igualtat, crítica, oportunitat, transformació, acció, voluntariat.

Us desitgem unes molt bones festes compromeses.

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats