FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es forma el grup de voluntariat de cooperació i medi ambient
17.10.2011 Cooperació  -  El grup de voluntariat de cooperació i medi ambient promou campanyes de sensibilització i d'acció crítica sobre les desigualtats Nord-Sud i problemàtiques ambientals al campus de la UAB.


Una vintena d'estudiants de la UAB van acudir, el passat dijous 6 d'octubre, a la sessió informativa del programa de Cooperació i Medi Ambient, interessats en participar en el grup de voluntariat que promou campanyes de sensibilització i d'acció crítica sobre les desigualtats Nord-Sud i problemàtiques ambientals al campus de la UAB.

Segons la disponibilitat d'aquests s'ha acordat que el grup es reunirà els dimecres (15 h) i els dijous (14h) per formar-se i preparar activitats sobre la defensa i promoció dels drets humans, del comerç just, el consum responsable, els moviments socials i el canvi climàtic, i tot allò que els preocupi i interessi.

Els voluntaris estan començant a preparar activitats per dur a terme al Campus dintre el context de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, amb la intenció de fer canviar el consum quotidià i sensibilitzar sobre l'excés de generació de residus. Us animem a tots i totes a dir-hi la vostra i participar-hi!

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats