FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El Sociosanitari engega el programa de voluntariat a l'hospital de la Vall d'Hebron
Voluntariat a la Vall d'Hebron 14.10.2011 Programes Socials  -  Els estudiants que participen en aquest programa col·laboren en la millora de la qualitat de vida d'infants i joves hospitalitzats durant el seu procés de convalescència, i també de les seves famílies.

El Programa Sociosanitari s'ha engegat amb la participació d'una trentena de voluntaris i voluntàries, que han anat a l'hospital de la Vall d'Hebron, per fer més amena l'estada dels nens i nenes que hi estan hospitalitzats. Els voluntaris, que han sortit contents i motivats, han tingut el primer contacte amb els infants i amb el personal del centre hospitalari que com sempre els hi ha donat una bona acollida.
 
Han realitzat activitats dinàmiques amb els infants com per exemple fer polseres, papiroflèxia o tallers de jocs de taula. Les activitats han sorgit espontàniament a partir de les demandes dels nens i nenes i s'ha aconseguit crear un espai divertit i entretingut que il·lusiona els infants i els permet desconnectar de la seva realitat diària. Els voluntaris estan preparant nous tallers per anar duent-los a terme durant tot l'any, i arrencar un somriure als nens i nenes de la Vall d'Hebron.

Dins el Programa del Sociosanitari, alguns voluntaris també han començat les seves tasques a Centre Fòrum - Hospital del Mar, on realitzen suport a diverses activitats del centre; com ara tallers de manualitats, dinamització d'activitats físiques i jocs de taula. D'aquí dues setmanes començarà una altra tasca que s'estrena enguany al Centre Fòrum, on els voluntaris faran un acompanyament a la gent gran del centre, realitzant activitats i passant l'estona amb ells. Les activitats que duen a terme els voluntaris de la UAB al Centre Fòrum permeten crear espais d'aprenentatge mutu, entre ells i els usuaris del centre, a través de les relacions intergeneracionals que s'estableixen.
 

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats