FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'Empenta 51 dedicada a l'Any del voluntariat
29.09.2011 Voluntariat  -  Surt un nou número de l'Empenta, la revista que ens acosta al món del voluntariat, associacionisme i de les temàtiques socials, de cooperació per al desenvolupament, pau, drets humans i de promoció de la salut.

La revista Empenta arriba al seu número 51 dedicada al voluntariat, ja que enguany se celebra l'Any Europeu del Voluntariat. A més de recollir testimonis de voluntariat, reflexionem sobre els motius de les persones per implicar-se en un projecte i les diferents maneres que tenen de fer-ho. També toquem, des d'una mirada crítica un tema d'actualitat com són les retallades socials i de drets. A la vegada, parlem amb Federico Mayor Zaragoza, exdirector de la UNESCO, president de la Fundació Cultura de Pau i que recentment ha escrit (conjuntament amb altres autors) el llibre Reacciona. En l'entrevista, Zaragoza, apunta els orígens de la crisi i recorda que la base de la democràcia és la participació i que com a sers lliures tenim la possibilitat de construir una democràcia autèntica.

D'aquest número de l'Empenta també volem destacar d'una banda, l'article de reflexió sobre el model de gestió de la diversitat a les organitzacions i d'altra, l'acostament sobre la realitat d'Angola que ens fa Oriol Trenchs, cooperant del projecte de transferència agroalimentària de la UAB amb la Universitat de Huambo.

Més informació
Empenta! 51 (PDF: 3,31Mb)
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats