Vés al contingut principal
Web de la UAB
UAB Open Labs

Tallers tecnològics i "tastets" digitals als UAB Open Labs

11 feb. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Els laboratoris d'innovació oberta de la Universitat han programat diferents activitats sobre eines digitals i metodologies que poden ser d'utilitat als membres de la comunitat universitària i els seus projectes. Són tallers gratuïts, oberts a tothom i que no requereixen coneixements previs. Vídeo mapping, programació amb Phyton o impressió 3D són algunes de les propostes.

Tallers tecnològics i tastets digitals als UAB Open Labs

El nou programa d'activitats dels UAB Open Labs són formacions gratuïtes, de caràcter molt pràctic i que tenen una durada d'entre sis i dotze hores. Alguns dels tallers es faran presencialment, als dos espais que tenen els UAB Open Labs al Campus, un a la Sala de Revistes de la Biblioteca d’Humanitats i l'altre, a l'Escola d'Enginyeria; però també se n’han programat de virtuals. Per assistir-hi no cal tenir coneixements previs, però sí cal fer una inscripció atès que el nombre de places és limitat.

A l'agenda del web dels UAB Open Labs hi ha els diferents tallers previstos. S'hi han organitzat dos tipus d'activitats, els "tastets" digitals, que són sessions demostratives d'una metodologia, tecnologia o programa, i els taller tecnològics, que són activitats pràctiques per aprendre mentre es desenvolupa un petit projecte individual o col·lectiu.

Dins dels "tastets" digitals s'han organitzat formacions sobre creació d'activitats interactives amb H5P, fer un web amb Wordpress, digitalitzar objectes i prototipatge amb una impressora Voltera V-one. Com a tallers tecnològics es faran sessions d'introducció a la programació amb Phyton, digitalització d'un espai físic, disseny gràfic amb Inkscape i vídeo mapping.

També coincidint amb l'esdeveniment TEDxUABBarcelona, el pròxim 31 de març, estan previstes dues activitats, una de realitat virtual al Digital Lab de la Sala de Revistes i una d'impressió 3D a la plaça del Coneixement.

Aquestes formacions, que no tenen reconeixement curricular, compten amb el suport del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Trobareu més informació al web dels UAB Open Labs i podeu fer arribar els dubtes a openlabs@uab.cat

 

Dins de