Vés al contingut principal

Els UAB Open Labs fan formacions d'impressió 3D a tres biblioteques del Vallès

19 feb. 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Aquesta iniciativa forma part del projecte ISC2 BiblioLab dins del qual la UAB i tres biblioteques municipals del Vallès Occidental treballen per construir comunitats de recerca participativa que puguin donar resposta a reptes del territori.

Els UAB Open Labs fan formacions d'impressió 3D a tres biblioteques del Vallès

La UAB i tres biblioteques municipals del Vallès Occidental (la Vapor Badia a Sabadell, la Biblioteca Central de Cerdanyola i la Miquel Batllori a Sant Cugat) treballen en la iniciativa ISC2 BiblioLab d’innovació social i ciència ciutadana amb l’objectiu de transformar les biblioteques públiques en entorns col·laboratius i oberts a la ciutadania.

El projecte ISC2 BiblioLab comença ara una segona edició amb la posada en marxa d’un nou pilot centrat en la creació de comunitats de ciència ciutadana que puguin detectar i resoldre reptes socials. En aquesta segona fase es comptarà amb la col·laboració dels UAB Open Labs, que durant aquest mes de febrer formaran el personal bibliotecari en impressió 3D per impulsar l'ús dels equips d’impressió i tall amb els quals recentment s'han equipat les tres biblioteques. L'objectiu és disposar d’un personal que, a partir d’aquesta capacitació, adquireixi coneixements i habilitats digitals bàsiques per continuar treballant amb les seves comunitats d’usuaris en el disseny, estudi i resolució de nous reptes locals.

Aquest projecte està emmarcat dins de la iniciativa BiblioLabs de la Diputació de Barcelona.

Dins de