Punt lila

Punt Lila virtual

Punt Lila

El Punt lila és un espai virtual coordinat per l’Observatori per a la Igualtat i habilitat per atendre les situacions de violències sexuals i altres violències masclistes i lgtbi-fòbiques, principalment aquelles que es puguin donar en la Festa Major online.

Les funcions del Punt Lila Virtual seran:

  1. Informar a la comunitat universitària sobre l’existència del protocol i els recursos que la UAB posa a la seva disposició en matèria de violències de gènere i lgbti-fòbiques, el protocol i el Servei d’acollida psicològica
  2. Facilitar un espai per a què les persones que hagin patit una agressió puguin rebre informació i assessorament de com actuar, i una primera atenció psicològica
  3. Definir l’espai com a lliure d’agressions masclistes i lgtbi-fòbiques.

El Punt Lila, amb el suport de la Unitat Psicogènere del SPL, comptarà amb una psicòloga especialista en l’atenció i abordatge de les situacions de violència de gènere i estarà disponible de les 14h fins les 21h a través de whatsapp al telèfon 630040530.

Aquest any la campanya que acompanya el Punt Lila és A les xarxes, feminisme. Amb aquesta campanya pretenem visibilitzar les violències masclistes i lgtbifòbiques que es donen en els entorns virtuals i que suposen un greu atac als drets i llibertats de les dones i persones LGTBI, i al seu desenvolupament personal. També volem posar sobre la taula les estratègies feministes d'autodefensa online com a manera de fer front col·lectivament a aquestes violències.

A les xarxes, FEMINISME!